Functionele en stijlvolle websites

Als bedrijf is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Niet alleen offline, maar ook online op social media en je eigen website. Wanneer je dus als bedrijf nog geen (goede) website hebt, is het verstandig dit gauw aan te pakken. Het kan veel tijd en moeite kosten om dit zelf te doen. Zeker als je er geen verstand van hebt. Kijk daarom verder naar gespecialiseerde bedrijven die het complete pakket voor jou kunnen aanbieden.

Vergeet Google niet

Vergeet niet dat je ook vindbaar moet zijn op Google. Dit kan veel nieuwe klanten opleveren. Wanneer je echter niet weet hoe je dit moet aan pakken, schiet je er niks mee op. Bedrijven zoals Vrijdagonline.nl bieden echter complete pakketten aan. Dit zijn bedrijven die websites bouwen, maar tegelijkertijd ook verstand hebben van zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor is jouw website direct geoptimaliseerd voor de beste vindbaarheid in Google. En wanneer klanten jouw website dan vinden, ziet het er ook nog gelikt uit.

Van back-end tot front-end

In vaktaal wordt de techniek en design van websites back-end en front-end genoemd. Back-end is de ‘achterkant’ van jouw website en dus de techniek waar jouw website op draait. Front-end is de ‘voorkant’ en dus de website zoals bezoekers het zien. Bij een goede back-end wordt gebruik gemaakt van een CMS systeem, zodat jij zelf jouw nieuwe website kunt aanpassen. Wil je dus de openingstijden aanpassen, tekst bij plaatsen of een blog bericht schrijven, dan kun je dit allemaal zelf doen. Dit scheelt tijd en geld voor beide partijen. Je hoeft niet voor elke aanpassing het bedrijf dat jouw website gemaakt heeft te mailen. Wanneer jij dus op zoek gaat naar een bedrijf om jouw website aan uit te laten besteden, kijk dan meteen wat voor CMS zij installeren. Een makkelijkere CMS is beter voor jou en gaat je veel moeite schelen.